Suck....

Vad kul det känns att komma hem. När jag för en gångs skull inte är hemma på en hel dag och daniel måste vara hemma hela dagen själv och ta hand om hundarna m.m som jag gör i vanliga fall, alltså stannar hemma en hel dag själv med 2 hundar som vill ut och göra ifrån sig osv. så kommer man hem till en sur gubbe som lägger sig i sängen på en gång. ( då är playstationet varmt och han har nog suttit där heeeela dagen )
Märker att den ena hunden har panik ut, frågar - Har du varit ut med hundarna?
får svar - Ja vid kl 5. 
5 ? svarar jag, klockan är 12.
jaa? svarar daniel.
Ska vi gå ut med dom då? undrar jag.
då får jag svaret - Det kan väll du göra själv, det får jag alltid göra när jag är borta.
ALLTID GÖRA NÄR HAN ÄR BORTA?! Jaaaaa bara sådär 28 dagar på en månad?
Jag är borta en ända dag och han får vara hemma och han är sur för att jag är borta ? en dag på kanske ett halvår som jag är borta och han måste vara hemma. Jag är hemma fan varje dag och han är ute och roar sig?

Är det rättvist? NEJ!

Är jag borta är han också borta annars, eller så följer jag med honom. Vi är aldrig hemma tillsammans längre eller jag är borta och han hemma, för då blir man sur.... ÅÅÅH! och han förstår inte varöfr jag är sur när han är borta 24/7 och inte hör av sig. KILLAR alltså.

När jag kommit hem efter att ha kissat med hundarna, kommer in och går på toa själv, vad tror ni han gör då?

SOVER! Jävla kul att komma hem och kanske vänta sig en kram och kanske han kan fråga hur man haft det, neee han lägger sig i sängen och sover utan att ens kunna säga godnatt!


JAG älskar att vara så älskad och omtyckt, och att folk kan unna mig saker ibland och inte bara ta , hela tiden. Och det gäller många i min närhet. Händer fan inte ofta att nån är glad för min skull någonsin. Vad gör jag för fel? och då är jag glad för andras skull när det händer något nytt? Men till vilken anledning?

Har iaf vart en tankvärd dag, suttit på en stol och pratat i 10 timmar konstant med mamma och annika, Tack för en trevlig kväll.

PS. SAKNAR MIN MADDE. Känner verkligen ibland hur jag bara vill vara med dig och prata och skratta. Du förstår mig verkligen i allt. Och är alltid glad när det händer något nytt i mitt liv, och då träffas vi kanske 2 ggr om året om man har tur.. Flytta till mig, snälla <3 :)