Mat å baka :)

Idag så har jag varit hemma hela dagen var iväg en snabbis efter middagen och så hem igen. Daniel har rökt kött så nu hänger det på tork i håsjö. 

Idag stod jag för middagen hemma, fisk gratäng och potatis kan man väll kalla rätten. Daniel sa flera gånger att det var gott, YEEY :D Melwin åt nästan 2 potatisar med sås. Lilla killen <3 

Vid 11 nu ikv började jag baka frukost frallor som jag nu äntligen fryst in :) på väg upp till sängen såg jag att gubben fortfarande låg vaken i sängen. Då har han varit vaken hela natten som var och sedan legat i sängen i 3 timmar utan att somna.. 

Jag sa att han missat nybakade mackor, och han talade om att han var hungrig. Såååå det var bara att ta med sig gubben ner och plocka ut frallorna ur frysen igen. Hahaha. Han sa iaf att dom var goda dom med och hade gärna klämt i sig 4 till. Men det fick han låta bli, må ju ha några kvar till senare tillfälle :) 

Imorgon är det majbrasa! Melwins första <3 förra gången jag var på majbrasa var jag så gott som höggravid och visste knappt vad som vänta. Och nu ett år senare har jag världens finaste son och familj<3 

Godnatt och sov gott <3